Δεν στέφθηκε με επιτυχία η προσπάθεια του Στέφανου Τσιτσιπά (Νο 4) να αρχίσει με νίκη στα ATP Finals, που διεξάγονται στο Τορίνο, καθώς ηττήθηκε το βράδυ της Δευτέρας με 2-0 σετ από τον Ρώσο, Αντρέι Ρούμπλεφ (Νο 5).

Ο Έλληνας πρωταθλητής δεν βρήκε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης τα… πατήματά του, βλέποντας τον αντίπαλό του να φτάνει άνετα στη νίκη με 6-4, 6-4 και να τον απομακρύνει  από τον στόχο της πρόκρισης στην τετράδα του τουρνουά, όπου λαμβάνουν μέρος οι οκτώ καλύτεροι τενίστες του κόσμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Ρώσος εξαργύρωσε το πρώτο σερβίς του και κάνοντας από ένα break σε κάθε σετ, γέμισε με άγχος τον 23χρονο Έλληνα πρωταθλητή, ο οποίος δεν έφτασε σε κανένα σημείο σε break point.

 

Μετά τη νίκη του, την οποία πήρε σε μία ώρα και 32 λεπτά, ο Ρώσος έκανε το 1-0 στον β’ όμιλο και πλέον ισοβαθμεί με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στην κορυφή της κατάταξης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ρούμπλεφ θα τεθεί αντιμέτωπος την Τετάρτη (17/11) με τον Τζόκοβιτς (Νο 1), ενώ την ίδια ημέρα ο Τσιτσιπάς θα πρέπει να περάσει το εμπόδιο του Κάσπερ Ρουντ (Νο 8), έχοντας ως αποκλειστικό στόχο τη νίκη.

 

 

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης