«Για μας είναι πάντοτε σημαντικό να έχουμε σαφήνεια στο αγωνιστικό πρόγραμμα. Αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν έχουμε συγκεκριμένες ημερομηνίες. Επισήμως είναι η 13η Ιουλίου, αλλά έχει ήδη ακυρωθεί το τουρνουά της WTA στον Καναδά, όχι όμως το ανδρικό».

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε στο Casa Sky Sport για το εφετινό… αλαλούμ που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού σε όλο τον πλανήτη, σε όλες τις εκφάνσεις του ανθρώπινου βίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πρέπει να δούμε πώς είναι η κατάσταση στις ΗΠΑ, γιατί θα πρέπει να πάμε εκεί τον Αύγουστο. Εάν γίνει λιγότερο ριψοκίνδυνο, μπορούμε να ξεκινήσουμε ξανά», πρόσθεσε ο Σέρβος πρωταθλητής.

«Υπάρχει επίσης η επιλογή να ακυρωθούν όλα τα τουρνουά στην Αμερική και να ξεκινήσουμε με τις χωμάτινες επιφάνειες το φθινόπωρο. Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να ξαναρχίσουμε να παίζουμε».

Για τον τελικό του Γουίμπλεντον το 2019, που νίκησε τον Φέντερερ, ο «Νόλε» θυμήθηκε ότι «ήταν ένα από τα δύο πιο όμορφα παιχνίδια που συμμετείχα, μαζί με τον τελικό με τον Ράφα (Ναδάλ) στην Αυστραλία το 2012», είπε ο Τζόκοβιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι μοναδικοί αγώνες, συνέβησαν τα πάντα. Αυτά τα παιχνίδια συμβαίνουν μία ή δύο φορές στην καριέρα και είμαι ευγνώμων που μπόρεσα να παλέψω ενάντια σε έναν σπουδαίο σαν τον Ρότζερ, σε ένα διάσημο γήπεδο όπως το Κεντρικό Γουίμπλεντον».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης