Γεμάτη προκλήσεις θα είναι η πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά (Νο 5) στο εφετινό US Open, στο οποίο «κυνηγήσει» τον πρώτο του τίτλο Grand Slam. 

Ο Έλληνας πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο αθλητή που θα προκριθεί στο κυρίως ταμπλό μέσω προκριματικών, όπως προέκυψε από τη σημερινή κλήρωση του Αμερικανικού Όπεν, ενώ στον δεύτερο θα αναμετρηθεί με Λορέντζο Σονέγκο (No 63) ή Τζόρνταν Τόμπσον (No 103). 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην πορεία του προς τη διάκριση, ο Τσιτσιπάς ενδέχεται να συναντήσει μερικούς από τους πιο επιτυχημένους ενεργούς παίκτες των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του Μαξίμ Κρέσι στον τρίτο γύρο ή του Τέιλορ Φριτζ στη συνέχεια. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει τα ονόματα των Ματέο Μπερετίνι (Νο 15) και Άντι Μάρει (Νο 49) στον τέταρτο γύρο. Στην οκτάδα πιο πιθανός αντίπαλος είναι ο Κάσπερ Ρουντ (Νο 7).

Στις υπόλοιπες δυνατές αναμετρήσεις ξεχωρίζει το όνομα του Ράφα Ναδάλ (No 3), ο οποίος θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο τον Αυστραλό Ρίνκι Χιτζικάτα, ενώ στα ημιτελικά ενδέχεται να συναντήσει τον ισχυρό Ισπανό Κάρλος Αλκαράθ, ο οποίος στην πρεμιέρα θα μετρήσει τις δυνάμεις του απέναντι στον Σεμπάστιαν Μπάες. Ο κάτοχος του τίτλου, Ντανίλ Μεντβέντεφ, θα αρχίσει τις υποχρεώσεις του απέναντι στον Αμερικανό Στέφαν Κοζλόφ.

Ελληνικού ενδιαφέροντος είναι και η αναμέτρηση της πρεμιέρας μεταξύ του Νικ Κύργιου (Νο 26) και του Θανάση Κοκκινάκη (Νο 70).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης