Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία των Κριστιάν Γκολομέεβ και Απόστολου Χρήστου, στα δύο πρώτα μίτινγκ της σειράς “FINA Champions Swim Series”, που έγιναν στην Κίνα.

Οι δύο Έλληνες κολυμβητές αγωνίστηκαν στο «κλειστό»event κατόπιν πρόσκλησης της διεθνούς ομοσπονδίας και σημείωσαν αξιόλογες για την εποχή επιδόσεις, ενώ είχαν και κάποια καλά πλασαρίσματα, με τον Γκολομέεβ να παίρνει και στα δύο μίτινγκ (Σενζέν και Πεκίνο) τη δεύτερη θέση στα 50μ. ελεύθερο και τον Χρήστου να τερματίζει τρίτος στα 50μ. ύπτιο στη Σενζέν, όπου παράλληλα πήρε την πρώτη θέση με την ομάδα του στα 4Χ100μ. μικτή ομαδική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τους δύο αθλητές συνόδευσε στην Κίνα ο προπονητής του Χρήστου, Παναγιώτης Βελέντζας, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του, τόσο για την εμφάνιση των πρωταθλητών μας, όσο και για την επιλογή τους από τη FINA.

«Η συμμετοχή του Κριστιάν και του Απόστολου στο μίτινγκ της Κίνας ήταν επιτυχημένη, με τους δύο αθλητές να πραγματοποιούν πολύ καλές επιδόσεις, εν μέσω της προετοιμασίας τους για την Ολυμπιάδα του Τόκιο.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι, καθώς η ελληνική κολύμβηση δίνει το “παρών” σε τέτοια μεγάλα γεγονότα, με τη συμμετοχή των καλύτερων αθλητών του κόσμου», δήλωσε ο Βελέντζας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης