Να ολοκληρώσουν αήττητες και «ατσαλάκωτες» την διαδικασία της επιστροφής στα ευρωπαϊκά σαλόνια μετά από 18 χρόνια επιθυμούν τα κορίτσια της Εθνικής ομάδας βόλεϊ.

Μετά το γλυκό καλοκαίρι που έφερε τέσσερις νίκες χωρίς μάλιστα απώλεια σετ σε ισάριθμους αγώνες στον προκριματικό όμιλο, η Εθνική γυναικών βάζει πλώρη για δύο ακόμη νίκες – «για να επιβεβαιώσουμε την ανοδική μας πορεία» – όπως τονίζει χαρακτηριστικά στο www.volleyball.gr η Όλγα Βεργίδου. Αναλυτικά οι δηλώσεις της αρχηγού του Πανναξιακού…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την προετοιμασία: «Τα Χριστούγεννα τα περάσαμε με τους δικούς μας ανθρώπους και πλέον ήρθε η ώρα να συγκεντρωθούμε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Εθνικής. Είμαστε εδώ για να κάνουμε το καθήκον μας. Όπως βλέπετε και εσείς είμαστε μια μεγάλη ωραία παρέα με καλή διάθεση και όρεξη για δουλειά. Έχουμε ενθουσιασμό, η προσπάθεια που γίνεται από το καλοκαίρι είναι πολύ καλή και είμαι σίγουρη ότι θα συνεχιστεί».

Για τα παιχνίδια με Νορβηγία και Μαυροβούνιο: «Το γεγονός ότι έχουμε προκριθεί μετά από το 2001 στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μας χαροποιεί ιδιαίτερα αλλά δεν μας εφησυχάζει. Θέλουμε να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια που απομένουν με την Νορβηγία εντός και το Μαυροβούνιο εκτός και μετά να περιμένουμε την κλήρωση για να μάθουμε τους αντιπάλους μας. Θέλουμε να έχουμε ανοδική πορεία και τα όνειρά μας είναι μεγάλα για αυτή την ομάδα».

Για το μέλλον: «Σίγουρα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα. Με την καλή δουλειά που γίνεται όμως, με την οργάνωση που υπάρχει αλλά και το ταλέντο που διαθέτουμε, νομίζω ότι είμαστε σε ανοδική τροχιά. Έχουν μπει οι βάσεις από το περασμένο καλοκαίρι, υπάρχει ένας δυνατός κορμός και απλά μπαίνουν κάποιες «πινελιές» σε αυτό το σύνολο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης