Στα ψυχικά αποθέματα που είχαν οι παίκτες του εστίασε ο Θοδωρής Βλάχος, μετά τη νίκη-θρίλερ της εθνικής υδατοσφαίρισης των ανδρών επί της Γαλλίας (17-14 στα πέναλτι), στον προημιτελικό του προ-ολυμπιακού τουρνουά του Ρότερνταμ. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναγνώρισε ότι η ελληνική ομάδα είχε κακή απόδοση, αλλά τόνισε ότι “οι μεγάλες ομάδες κερδίζουν, έστω και αν βρεθούν σε κακή μέρα”.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τον τρόπο με τον οποίο φτάσαμε στη νίκη. Οι παίκτες μου βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσουν το παιχνίδι στο τέλος, ενώ έχαναν με 2-3 γκολ διαφορά. Οι μεγάλες ομάδες κερδίζουν έστω και αν βρεθούν σε κακή μέρα», δήλωσε ο Βλάχος και συμπλήρωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν προλαβαίνουμε να χαρούμε αυτή την πρόκριση, αφού είμαστε υποχρεωμένοι να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τον ημιτελικό, που είναι πολύ πιθανόν να μας οδηγήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι η πρώτη φορά στην προπονητική μου καριέρα που δέχομαι επτά διαδοχικά γκολ μέσα σε ενάμιση οκτάλεπτο. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ (σ.σ. στην πραγματικότητα η εθνική δέχθηκε έξι σερί γκολ, από το υπέρ της 7-4 ως το εις βάρος της 10-7)».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης