Στο Βερολίνο βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης η αποστολή της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, ενόψει της αυριανής (4/3, 20:00) αναμέτρησης με τη Σπαντάου, για τη 10η αγωνιστική του Champions League.

Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες και την απώλεια της κορυφής στον Α’ όμιλο, οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν την επιστροφή στις επιτυχίες, έχοντας πάρει ψυχολογική ώθηση από την άνετη κατάκτηση του Κυπέλλου, το περασμένο Σάββατο (29/2) στη Χίο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Θοδωρής Βλάχος, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, περιμένει από τους παίκτες του να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις.

«Στον τελευταίο αγώνα μας για τη διοργάνωση απέναντι στην Μπαρτσελονέτα, κάναμε ίσως το χειρότερο παιχνίδι μας τα τελευταία χρόνια. Αυτό είναι κάτι που μας έχει πεισμώσει», τόνισε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού και συνέχισε:

«Έχουμε δουλέψει πολύ στις τελευταίες προπονήσεις και ο στόχος μας είναι να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο, τόσο στον αμυντικό όσο και στον επιθετικό τομέα του παιχνιδιού μας. Θέλουμε πολύ αυτή την νίκη και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι απόλυτα στον στόχο μας για να καταφέρουμε να περάσουμε νικηφόρα από το Βερολίνο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αρχηγός των Πειραιωτών, Κώστας Μουρίκης, δήλωσε από τη μεριά του: «Μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα στην έδρα μας απέναντι στην Μπαρτσελονέτα, θέλουμε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες.

Ταξιδεύουμε στη Γερμανία με στόχο μόνο τη νίκη απέναντι στην Σπαντάου. Έχουμε εντοπίσει τα λάθη μας και έχουμε δουλέψει πολύ πάνω σε αυτά. Πρέπει να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο στην άμυνα και να φανούμε προσηλωμένοι στο παιχνίδι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης