Βλάχος: «Μαζί με Σερβία και Μαυροβούνιο για την πρώτη θέση»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 9 Απριλίου 2019, 19:13
Βλάχος: «Μαζί με Σερβία και Μαυροβούνιο για την πρώτη θέση»

Η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των ανδρών έχει δύσκολο έργο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γκουαντζού στη Νότια Κορέα (12-28 Ιουλίου), καθώς κληρώθηκε στον Α' όμιλο και θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα τη διοργανώτρια ομάδα της Ασίας (14/7), την 2η αγωνιστική το Μαυροβούνιο (16/7) και την 3η αγωνιστική τη Σερβία (18/7).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα κοντραριστεί με παραδοσιακές Ευρωπαϊκές δυνάμεις στο χώρο της υδατοσφαίρισης και στόχος της είναι να τερματίσει την φάση των ομίλων στην καλύτερη δυνατή θέση.

Στο πλαίσιο της κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε στο Ζάγκρεμπ την Κυριακή (7/4), ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος, ανέφερε: «Μετά την κλήρωση που έγινε στο Ζάγκρεμπ, ο όμιλος μας, καθώς και ο Β' όμιλος, όπου θα διασταυρωθούν για την πρόκριση στην οκταδα, είναι γεμάτοι με καλές ομάδες, οι οποίες θα διεκδικήσουν την πρωτιά των ομίλων ή την πρόκριση μέσω των χιαστί προημιτελικων παιχνιδιών. Στον δικό μας όμιλο είναι η Σερβία και το Μαυροβούνιο που θα διεκδικήσουν, μαζί με τη δική μας ομάδα, την πρώτη θέση κι όπως διαπιστώνουμε δεν υπάρχουν προγνωστικά. Εξίσου αμφίρροπος είναι και ο Β' όμιλος με την Κροατία, τις ΗΠΑ και την Αυστραλία. Δεν είναι εύκολος ο δρόμος που πρέπει να διανύσουμε, για να είμαστε στις 8 κορυφαίες ομάδες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, σε αυτές δηλαδή που θα διεκδικήσουν τη διάκριση».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 9 Απριλίου 2019, 19:14