Στη Βαρκελώνη βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (2/12) η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού, καθώς την Τρίτη (3/12, 20:15 ώρα Ελλάδας) αντιμετωπίζει την Μπαρτσελονέτα, για την 6η αγωνιστική του Α΄ ομίλου του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι η μοναδική ομάδα στη διοργάνωση με το απόλυτο νικών και θέλουν να διατηρήσουν ή και να αυξήσουν το προβάδισμα των τριών βαθμών έναντι των πρωταθλητών Ισπανίας, αλλά και της Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, την οποία μάλιστα υποδέχονται την επόμενη Δευτέρα (9/12) στον Πειραιά, στο φινάλε του α΄ γύρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Μπαρτσελονέτα είναι μια πολύ καλή ομάδα και την αντιμετωπίζουμε σε ένα παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον, μέσα στην έδρα της, όπου όλοι γνωρίζουμε πως είναι δύσκολα για κάθε αντίπαλο. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε για να παραμείνουμε ψηλά στον όμιλό μας. Και στις δύο ομάδες υπάρχουν αρκετοί παίκτες με ηγετικές ικανότητες και πάντα αυτά τα παιχνίδια μεταξύ μας, αναμφίβολα είναι συναρπαστικά», δήλωσε ενόψει της αυριανής αναμέτρησης ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος.

Από την πλευρά του, ο Στέλιος Αργυρόπουλος επισήμανε: «Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θέλουμε να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στην αναμέτρηση. Η Μπαρτσελονέτα είναι μια ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο και είναι πολύ δύσκολο να παίζεις στην έδρα της. Πρέπει να είμαστε άξιοι και συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για να συνεχίσουμε το θετικό σερί που “τρέχουμε” στη διοργάνωση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης