Mε προορισμό τη Βαρκελώνη αναχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού, ενόψει του αυριανού (20:15 ώρα Ελλάδας) αγώνα με την Μπαρτσελονέτα, για την 6η αγωνιστική του Α΄ ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μετά από τρεις σερί ήττες στη διοργάνωση, οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς στην έδρα των πρωταθλητών Ισπανίας και Ευρώπης, προκειμένου να διατηρήσουν «ζωντανές» τις ελπίδες τους για πρόκριση στο φάιναλ-σιξ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ίσως είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι για εμάς μέχρι τώρα. Παίζουμε στην έδρα της ομάδας που θα διοργανώσει το φάιναλ σιξ του Τσάμπιονς Λιγκ και χρειαζόμαστε τη νίκη για να έχουμε ελπίδες πρόκρισης», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος.

Από την πλευρά του ο Ισπανός περιφερειακός της ομάδας, Μπλάι Μάλιαρκ, τόνισε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Πρέπει να κερδίσουμε για να παραμείνουμε στο κόλπο της πρόκρισης στο φάιναλ σιξ. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αφού η Μπαρτσελονέτα θα έχει και περισσότερη αυτοπεποίθηση μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Ισπανίας (σ.σ. την περασμένη Κυριακή)».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης