Στο πένθος βύθισε το ελληνικό βόλεϊ η είδηση του θανάτου της Νικολέτας Αρβανίτη, σύζυγος του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Ανδρών, Δημήτρη Ανδρεόπουλου και μητέρα του νεαρού διεθνή, Χαράλαμπου.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση, για να συμπαρασταθεί στην οικογένεια του εκλέκτορα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος:

«Ο πρόεδρος Γιώργος Καραμπέτσος και το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Ο.ΠΕ. εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια της Νικολέτας Αρβανίτη, συζύγου του Ομοσπονδιακού προπονητή Δημήτρη Ανδρεόπουλου και μητέρας του διεθνή ακραίου Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου.
H εξώδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Ιανουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών στον Κορυδαλλό. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει».

Τα μέλη της Εθνικής Ανδρών, προέβησαν στην ακόλουθη δήλωση: «Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στον προπονητή μας Δημήτρη Ανδρεόπουλο και στον συμπαίκτη μας Χαράλαμπο, για την απώλεια της συζύγου και μητέρας Λίνας Αρβανίτη. Ευχόμαστε καλή δύναμη και να την θυμάστε πάντα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανακοινώσεις εξέδωσαν επίσης ο Ερασιτέχνης και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως επίσης Ενώσεις και σωματεία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης