Παίκτες του ΠΑΟΚ και την επόμενη σεζόν θα είναι οι Θάνος Τερζής, Χάρης Σακόγλου και Σωτήρης Σωτηρίου. Ο «δικέφαλος» ανακοίνωσε την ανανέωση με τους παίκτες που ήταν από τα βασικά στελέχη της περσινής πορείας του ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση για τον Τερζή:

«Ο Θάνος Τερζής θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ για ακόμα μια σεζόν, καθώς συμφώνησε με την διοίκηση του Τ.Α.Π. για ανανέωση της συνεργασίας του με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διεθνής πασαδόρος, αποτέλεσε τον παίκτη “βαρόμετρο” στη θέση του πασαδόρου, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, σε μια χρονιά που έκλεισε ιδανικά με την κατάκτηση του τρίτου στη σειρά πρωταθλήματος της Volley League από τον Δικέφαλο.

Ο Θάνος Τερζής, ικανοποιημένος από την ανανέωση της θητείας του στον ΠΑΟΚ, δήλωσε:

“Ακόμα μια χρονιά με υψηλές απαιτήσεις. Η ομάδα θέλουμε να πρωταγωνιστήσει και πάλι. Στόχος είναι η κατάκτηση των τίτλων στην Ελλάδα και μια καλή πορεία στην Ευρώπη, που αποτελεί στοίχημα για εμάς. Το κλειδί για αυτές τις επιτυχίες είναι ένα δυνατό ρόστερ, κάτι που φάνηκε και στην περασμένη αγωνιστική περίοδο με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον Προεδρο κ. Τσαλόπουλο που θα συνεργαστούμε για ακόμα μια χρονιά. Ελπίζουμε ο κόσμος να στηρίξει ξανά την προσπάθεια αυτή”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Θάνος Τερζής ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ηρακλή το 1990, όπου παρέμεινε μέχρι το 1998, Αγωνλιστηκε σε Χαρνς, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Εσπίνιο, Ρέθυμνο, Γκραν Κανάρια, Πανελλήνιο, Ρεμάτ Ζαλάου, Παμβοχαϊκό, Φοίνικα Σύρου. Το καλοκαίρι του 2015 επέστρεψε στον ΠΑΟΚ μετά από δεκαπέντε χρόνια, κατακτώντας το πρωτάθλημα του 2016 και του 2017».

Η ανακοίνωση για τον Χάρη Σακόγλου:

«Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον διαγώνιο Χάρη Σακόγλου.

Ο Χάρης Σακόγλου, αποτέλεσε μια σημαντική λύση στην θέση του διαγώνιου, πραγματοποιώντας εκπληκτικές εμφανίσεις και δείχνοντας ότι μπορεί να “σηκώσει” το βάρος της φανέλας του βασικού, σε μια χρονιά που τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο διαγώνιος του Δικεφάλου, για την ανανέωση του με την ομάδα των πρωταθλητών, δήλωσε:

“Αισθάνομαι υπέροχα που θα συνεχίσω στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ τον προπονητή και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν για ακόμα μια χρονιά. Από τώρα και στο εξής, όπως κάθε χρόνο, θα πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε επάξια πρωταθλητές Ελλάδος, άλλωστε αυτό είναι η αξία του αθλητισμού. Χαίρομαι ιδιαίτερα που είμαι μέλος της προσπάθειας του ΠΑΟΚ, να χτίσει τη δική του δυναστεία στο βόλεϊ. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Ο Χάρης Σακόγλου, έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο του βόλεϊ στην τοπική ομάδα της Κατερίνης, ωστόσο σε ηλικία 18 ετών μεταπήδησε στο Αιγίνιο για την τοπική Νίκη, όπου παρέμεινε για αρκετό χρονικό διάστημα, μέχρι τη μετεγγραφή του στη ΜΕΝΤ. Το καλοκαίρι του 2015, υπέγραψε μονοετές επαγγελματικό συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα Ολυμπιακού Πειραιώς, με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας και το League Cup. Από την περίοδο 2016-17 αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο αναδείχθηκε πρωταθλητής πρωτάθλημα Ελλάδος».

Η ανακοίνωση για τον Σωτήρη Σωτηρίου:

«Στην ομάδα των πρωταθλητών Ελλάδας θα συνεχίζει να αγωνίζεται ο Σωτήρης Σωτηρίου, καθώς διοίκηση και παίκτης συμφώνησαν την ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμα μια σεζόν.

Ο Σωτήρης Σωτηρίου, εξαργύρωσε με τον καλύτερο τρόπο τις καλές του εμφανίσεις, στην περσινή αγωνιστική περίοδο και, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του Χόρχε Ελγκέτα, θα αποτελέσει μια ακόμα σημαντική λύση στην προσπάθεια για τη διατήρηση των κεκτημένων και μια καλή ευρωπαϊκή πορεία.

Ο ίδιος, για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, δήλωσε:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω για άλλη μια χρόνια στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Εύχομαι φέτος να κατακτήσουμε το τρεμπλ και να φτάσουμε όσο ποιο ψηλά γίνεται στην Ευρώπη, για να δώσουμε χαρά στον κόσμο που ήταν συνέχεια δίπλα μας, και στα ευχάριστα και στα δυσάρεστα. Εύχομαι να τους έχουμε και φέτος στο πλευρό μας γιατί μας δίνουν τεράστια δύναμη”.

Ο ακραίος του Δικεφάλου έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην ομάδα του Μακεδονικού (2004-07). Ακολούθησε η μεταγραφή στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης (2007-08) όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα και το σούπερ καπ. Στη συνέχεια αγωνίστηκε για μια χρονιά στα Μουδανιά (Α2) και μετέπειτα στον Άρη (2009-10). Το 2010 έπαιξε στον Ολυμπιακό, με τον οποίο κατέκτησε το νταμπλ (2011, 2013, 2014), 1 λιγκ καπ (2013) και 1 σούπερ καπ (2010). Μετά από μια πενταετία, επιστρέφει και πάλι στην Θεσσαλονίκη, για λογαριασμό του Άρη (2015). Στην αγωνιστική περίοδο 2016-17 αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης