Βόλεϊ: Απέκτησε τον Πεντίδη ο Ηρακλής

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019, 18:40
Βόλεϊ: Απέκτησε τον Πεντίδη ο Ηρακλής

Μετά τη θητεία του στον Παναθηναϊκό, ο Εβρίτης κεντρικός, Γιώργος Πεντίδης μετακομίζει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Ηρακλή, με τον οποίο υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Το ΤΑΑ Ηρακλής, με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Γιώργου Πεντίδη για την νέα αγωνιστική περίοδο 2019-20. Ο Γιώργος Πεντίδης γεννήθηκε στις 15 Δεκεμβρίου 1993 στην Αλεξανδρούπολη, έχει ύψος 2.05 και αγωνίζεται στη θέση του Κεντρικού.

Την καριέρα του την ξεκίνησε στην τοπική ομάδα της Νέας Βύσσας το 2008. Το 2010 πήρε μεταγραφή για την Ορεστιάδα, στην οποία αγωνίστηκε έως το 2017 με εξαίρεση ένα διάλειμμα τη σεζόν 2012-13 κατά την οποία επέστρεψε στη Νέα Βύσσα.

Την αγωνιστική περίοδο 2017-18 αγωνίζεται στον Φοίνικα Σύρου και το ακόλουθο καλοκαίρι καλείται στις προ-επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή Δημήτρη Ανδρεόπουλου για την Εθνική ομάδα, ενόψει των Μεσογειακών Αγώνων, ολοκληρώνοντας το πρώτο στάδιο προετοιμασίας. Την περσινή αγωνιστική περίοδο 2018-19 έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, παίρνοντας μεταγραφή στην ομάδα του Παναθηναϊκού»

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έρχομαι στον Ηρακλή και σε αυτό το ιστορικό σωματείο του βόλεϊ, που έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει πάρα πολλά πράγματα. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και στις προπονήσεις και στους αγώνες φυσικά, για να μπορέσουμε όλοι μαζί να φτάσουμε ξανά αυτό το σωματείο εκεί που του αξίζει, ψηλά όπως ήταν και παλιότερα», δήλωσε ο Πεντίδης.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019, 18:46