Βόλεϊ: Διαμαρτύρεται για την διαιτησία ο Παναθηναϊκός

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016, 22:08
Βόλεϊ: Διαμαρτύρεται για την διαιτησία ο Παναθηναϊκός
Το ΤΑΠ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα έντονα παράπονά του για την διαιτησία του ημιτελικού κυπέλλου ανάμεσα στην ομάδα τους και την Κηφισιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Όλη η φίλαθλη Ελλάδα είδε την παράβαση στο φιλέ της Κηφισιάς στον τελευταίο πόντο του ημιτελικού, εκτός(;) από τους ανθρώπους που πληρώνονται για να τη δουν. Είναι κρίμα ένας τέτοιος ημιτελικός να κρίνεται από ένα τόσο χοντρό λάθος(;) της διαιτησίας.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και επειδή κουραστήκαμε στα πιο κρίσιμα σημεία των αγώνων ΠΑΝΤΑ τα "λάθη" να είναι εις βάρος μας, έχουμε να πούμε μόνο τα εξής:

Όποιοι δεν μπορούν να δουν στο match ball του ημιτελικού μια τόσο καθαρή παράβαση που γίνεται ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ, να πάνε σπίτια τους.

Όποιοι δεν μπορούν να εξασφαλίσουν αξιοπρεπή διαιτησία, να πάνε σπίτια τους.

Όποιοι μόλις βλέπουν τον Παναθηναϊκό αρχίζουν τα "ανθρώπινα λάθη", να πάνε σπίτια τους.

Προφανώς αποδεικνύεται λάθος μας ότι μετά το παιχνίδι με τον ΟΣΦΠ δεν βγάλαμε ούτε ανακοίνωση για το διαιτητικό σκάνδαλο που έκρινε τον αγώνα.

Μια συγγνώμη δεν αρκεί. Αρκετά. Θέλετε δεν θέλετε, ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στην κορυφή. Θέλετε δεν θέλετε, ο ελληνικός αθλητισμός θα ξεβρομίσει».

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016, 22:10