Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, έξι παίκτες από την ομάδα της σεζόν 2018-19 θα συνεχίσουν για το ταξίδι στη Volley League.

Η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έξι παίκτες που είχαν συμβολή στην άνοδο του Ο.Φ.Η. στη Volley League θα παραμείνουν στο ρόστερ και τη νέα περίοδο και θα τον ενισχύσουν, στη μεγάλη κατηγορία.

Πρόκειται για τους: Νίκος Καρατζάς (κεντρικός), Αχιλλέας Μπάσης (κεντρικός), Δημήτρης Κομητούδης (πασαδόρος), Μιχάλης Τεφτσής (λίμπερο), Γιώργος Μονιάκης (διαγώνιος), Γιώργος Κοσκινάς (ακραίος).

Από τους έξι παραπάνω οι τρεις (Τεφτσής-Μονιάκης-Κοσκινάς) είναι Κρητικοί (όπως και ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης, που αποκτήθηκε φέτος με μεταγραφή), κάτι που θεωρούμε απαραίτητο για την ομάδα μας και πρόθεσή μας είναι ο αριθμός των παικτών από το νησί, να αυξάνεται ακόμη περισσότερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την περσινή ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ, δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα μας οι:

Ενίας Τζελάτι, Αργύρης Αντιφάκος, Δημήτρης Εφραιμίδης, Θωμάς Δημητριάδης, Γιάννης Σκαρλατίδης, Μάκης Κολιτσιάκης, Βασίλης Καρασαββίδης, Δημήτρης Μύρος.

Για τα παιδιά που δεν συνεχίζουν στην ομάδα μας και έβαλαν το λιθαράκι τους, στην ιστορική άνοδο του ΟΦΗ μας στην μεγάλη κατηγορία, ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Δανδάλης, η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ο προπονητής Δημήτρης Ζλατιλίδης και το τμήμα βόλεϊ συνολικά, έχουμε να πούμε ένα μεγάλο «Ευχαριστώ».

Έγραψαν ιστορία με τον ΟΦΗ μας, θα είναι πάντα φίλοι του ΟΦΗ και η πόρτα του συλλόγου μας, θα είναι ανοιχτή για αυτούς, από οποιοδήποτε πόστο, στο μέλλον.

Τους ευχόμαστε καλή τύχη και καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης