Η Φραντσέσκα Πιτσινίνι επιστρέφει στους αγωνιστικούς χώρους… Η 41χρονη «εικόνα» του ιταλικού γυναικείου βόλεϊ υπέγραψε συμβόλαιο με την Μπούστο Αρσίτσιο, ομάδα της Α1, μόλις λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της.

«Έχω μεγάλους στόχους και ερεθίσματα, ο ενθουσιασμός μου είναι εκείνος του μικρού κοριτσιού που έκανε το ντεμπούτο του στη Serie A στα 14 χρόνια του. Είμαι έτοιμη να ανταποκριθώ σε αυτή την πρόκληση, σε ένα σύλλογο που πάντα εκτιμούσα», δήλωσε η Πιτσινίνι μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Μπούστο Αρσίτσιο, Τζουζέπε Πιρόλα, πρόσθεσε ότι «βλέπω στα λόγια της και στα μάτια της την επιθυμία να εκπλήξει εκ νέου».

Γεννημένη στις 10 Ιανουαρίου 1979 στη Μάσα της Τοσκάνης, η εντυπωσιακή στην όψη Πιτσινίνι έχτισε το «μύθο» της παίζοντας στη θέση της ακραίας, γνωρίζοντας πολύ μεγάλες διακρίσεις και κατακτώντας πολυάριθμους τίτλους, τόσο σε διασυλλογικό επίπεδο όσο και με την Εθνική Γυναικών της Ιταλίας, στην οποία αγωνίστηκε από το 1995 έως το 2016, αναδειχθείσα -μεταξύ άλλων- σε πρωταθλήτρια κόσμου και Ευρώπης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης