Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ ανακοίνωσε επισήμως την απόκτηση της 29χρονης διεθνούς ακραίας (1μ85) Λίτσας Μερτέκη. Τα προηγούμενα δύο χρόνια η Ελληνίδα αθλήτρια αγωνίστηκε στον ΑΟ θήρας.

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την Ευαγγελία Μερτέκη, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.Η Ευαγγελία Μερτέκη κατάγεται από την Θεσσαλονίκη, αγωνίζεται ως ακραία, είναι 29 ετών και έχει ύψος 185cm», αναφέρει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αθλήτρια ξεκίνησε την καριέρα της από τους Μακεδόνες Αξιού το 2004, όπου παρέμεινε ως το 2013. Από το 2013 ως και το 2017 φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ενώ την αγωνιστική περίοδο 2017-18 δοκίμασε την τύχη της στο εξωτερικό και στην ιταλική Μαρσάλα (Α2).

Την αγωνιστική περίοδο 2018-19 επέστρεψε στην Ελλάδα για τον ΑΟ Θήρας, στον οποίο έπαιξε ως και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Από το 2006 είναι μέλος της Εθνικής Κορασίδων κι αργότερα της Εθνικής Νεανίδων.

Το 2010 κλήθηκε στην Εθνική Γυναικών, ξεκινώντας τους επίσημους αγώνες της με την Ευρωπαϊκή Λίγκα της ίδιας χρονιάς. Από τότε είναι μόνιμο κι αναντικατάστατο μέλος της συμμετέχοντας σε όλες τις διοργανώσεις, όπως σε προκριματικούς Παγκοσμίων κι Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων και σε αγώνες για την Ευρωπαϊκή Λίγκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2018 ήταν βασικό στέλεχος της Εθνικής Ελλάδας που κατάκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες της Ταραγόνας.

«Χαίρομαι που θα είμαι μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Εύχομαι αυτή τη χρονιά να πετύχουμε τους στόχους μας και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Από κει και πέρα εύχομαι υγεία σε όλα τα τμήματα. Ανυπομονούμε όλες να ξεκινήσει η σεζόν και να φορέσουμε τα ασπρόμαυρα», δήλωσε η αθλήτρια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης