Βόλεϊ: Κράτησε τον Ρανγκέλ ο Παναθηναϊκός

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020, 19:37
Βόλεϊ: Κράτησε τον Ρανγκέλ ο Παναθηναϊκός

Ένα από τα σημαντικότερα στελέχη της ομάδας, που αναδείχθηκε φέτος πρωταθλήτρια Ελλάδας μετά από 14 χρόνια, κράτησε στο δυναμικό του ο Παναθηναϊκός. Ο Λούκας Ρανγκέλ, κατά κοινή ομολογία ο κορυφαίος μπλοκέρ της Volley League, ανανέωσε τη συνεργασία του με τους «πράσινους» για δεύτερη διαδοχική σεζόν και τρίτη συνολικά (είχε παίξει στο «τριφύλλι» και την περίοδο 2016-17).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 30χρονος Βραζιλιάνος βρισκόταν στο μεταγραφικό «στόχαστρο» του ΠΑΟΚ, ο ίδιος όμως επέλεξε να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, καθώς «... έχει δημιουργηθεί μια ιδιαίτερη σχέση ανάμεσα σε εμένα και την ομάδα», όπως ανέφερε ο ίδιος.

«Έμεινα γιατί έχω πολύ μεγάλη διάθεση να ξανακάνουμε το ίδιο που κάναμε φέτος και να πάρουμε ακόμα περισσότερους τίτλους. Πιστεύω ότι είναι μόνο η αρχή για αυτή την ομάδα, καθώς έχουμε πολύ καλή χημεία και θα παραμείνουμε σε υψηλό επίπεδο. Ήταν επιθυμία μου να παραμείνω στην ομάδα που την αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου ενώ πλέον ρέει πράσινο αίμα μέσα μου», κατέληξε ο Ρανγκέλ.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020, 19:39