Τρία φιλικά κόντρα στην Λευκορωσία θα δώσει η Εθνική ομάδα βόλεϊ Ανδρών ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα γίνει στο Πόπραντ της Σλοβακίας. Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 17.30 στο κλειστό του Ρέντη.

«Αυτά τα παιχνίδια με τους Λευκορώσους αποτελούν και μια πρόβα τζενεράλε, καθώς θέλουμε να εστιάζουμε κάθε μέρα σε κάποια κομμάτια της απόδοσης μας, αλλά και μια εξομοίωση του τουρνουά που θα παίξουμε στη Σλοβακία», τόνισε ο Σωτήρης Δρίκος ο οποίος περιμένει σ’ αυτή τη σειρά των φιλικών αγώνων:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Να δω λίγο καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό και βαθμό συνεργασίας από τα παιχνίδια της Τουρκίας. Επίσης σε κάποια ζητήματα, όπως η κάλυψη της επίθεση στην οποία αφιερώσαμε αρκετό χρόνο, να πιστοποιήσουμε την πρόοδο μας και στους αγώνες αυτούς και γενικά θέλω να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοση μας».

Όσον αφορά τα μέχρι τώρα συμπεράσματα ο Ομοσπονδιακός τεχνικός σημείωσε: «Είναι δύσκολο να μιλήσουμε για την κατάσταση της ομάδας… Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι οι αθλητές βρίσκονται σε καλή κατάσταση και κάποια παιδιά είναι εξαιρετικά βελτιωμένα. Τώρα απομένει το δύσκολο έργο, της σύνθεσης και της κατανομής των βαρών στην τακτική ανάπτυξης της ομάδας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης