Τον χαμό του Γιώργου Περσιανλή θρηνεί το ελληνικό βόλεϊ. Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Άρη, κατά τη διάρκεια του κυριακάτικου αγώνα της ομάδας του με την Ελπίδα Αμπελοκήπων, για την Α2 κατηγορία, υπέστη ανακοπή καρδιάς και έπεσε λιπόθυμος στο έδαφος.

Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση και μετά τις πρώτες βοήθειες από πατέρα αθλήτριας που βρισκόταν στο γήπεδο ο 48χρονος τεχνικός ανέκτησε για λίγο τις αισθήσεις και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντούτοις υπέστη εκ νέου ανακοπή καρδιάς και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν, χάνοντας τη μάχη για τη ζωή σε ηλικία μόλις 48 ετών.

«Σοκ και θρήνος για τον ΑΡΗ και το ελληνικό βόλεϊ. Ο Γιώργος Περσιανλής προπονητής της γυναικείας ομάδας. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, έχασε τη μάχη για τη ζωή. Ήταν γεννημένος στις 31 Αυγούστου του 1965», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Άρης.

Ο Γιώργος Περσιανλής ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής του Μέγα Αλεξάνδρου και το 2001 ανέλαβε τη Δεξαμενή Μεταμόρφωσης. Το 2005 έγινε πρώτος προπονητής στην ανδρική ομάδα του Άρη, επαναφέροντας τους Θεσσαλονικείς στην Α1 ανδρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2007 ανέλαβε τον Απόλλων Καλαμαριάς τον οποίο οδήγησε επίσης στην Α1. O Περσιανλής είχε θητεύσει προπονητής του Άρη, του Απόλλωνα Καλαμαριάς και Επίκουρο Πολίχνης στη Volleyleague. Μάλιστα στον Άρη βρέθηκε δύο φορές.

Η πρώτη ήταν το 2005 όταν και επανέφερε την ομάδα στην Α1 ανδρών και η δεύτερη το 2010 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2011 όταν παραιτήθηκε παρά την αντίθετη γνώμη της διοίκησης του Α.Σ. Άρη.

Στο τέλος της περσινής σεζόν βοήθησε το Ανατόλια στις γυναίκες και το καλοκαίρι ανέλαβε την γυναικεία ομάδα του Άρη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης