Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του CEV Challenge Cup την Τσανάκαλε στην Τουρκία (16.00).

Ο Ολυμπιακός, που εξασφάλισε την πρόκριση στη φάση των «16» μετά τις δύο διαδοχικές νίκες με 3-0 σετ κόντρα στη C.S.M. Βουκουρέστι, θέλει να συνεχίσει την ευρωπαϊκή του παρουσία, ξεπερνώντας και το εμπόδιο της Τσανάκαλε για να βρεθεί στους «8» της διοργάνωσης και ενώ ο επαναληπτικός στου Ρέντη θα διεξαχθεί στις 7 Φεβρουαρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Άνα Λαζάρεβιτς, Ναντζέγια Μαλασάι, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ζένια Τσίμα, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Αρετή Τέζα, Μελίνα Εμμανουηλίδου.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, τόνισε: «Είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι με την Τσανάκαλε. Η ομάδα μας έχει δείξει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και περιμένουμε το πρώτο παιχνίδι με τον αντίπαλό μας, όπου στόχος μας είναι να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και θέλουμε να φύγουμε από εδώ με τη νίκη».

Η Γερμανίδα διεθνής διαγώνιος, Σάσκια Χίπε, ανέφερε: «Πρώτα απ’ όλα είμαστε ενθουσιασμένες που συνεχίζουμε την ευρωπαϊκή μας πορεία. Στα δύο πρώτα παιχνίδια παίξαμε πολύ, αλλά αυτό το έχουμε αφήσει πίσω μας. Τώρα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον επόμενο αντίπαλό μας. Είναι σημαντικό να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένες στο πρώτο παιχνίδι για το οποίο έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Πρέπει να έχουμε πολλή ενέργεια και να αγωνιστούμε για τη νίκη, ούτως ώστε να αυξήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης, η οποία, όπως και να έχει, θα κριθεί στην έδρα μας. Σίγουρα είναι θετικό ότι έχουμε προκριθεί με δύο νίκες, γεγονός που τόνωσε την ψυχολογία μας, αλλά τώρα ξεκινάμε από το μηδέν την προσπάθειά μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης