Παίκτρια του Ολυμπιακού, υπό την τεχνική καθοδήγηση του Σπύρου Σαραντίτη, μέχρι τον Ιούνιο του 2021 θα παραμείνει η Ρίγκαν Σκοτ. Η Αμερικανίδα διεθνής ακραία είχε υπογράψει για πρώτη φορά στις «ερυθρόλευκες» τον Ιανουάριο του 2019, ως αντικαταστάτρια της Άλισον Μέιφιλντ. Η Σκοτ είχε ανανεώσει για έναν χρόνο το καλοκαίρι του 2019 και σήμερα (18/6) υπέγραψε ξανά μονοετή επέκταση της συνεργασίας της με την ομάδα του Πειραιά.

Η Ρίγκαν Ελίζαμπεθ Χουντ Σκοτ, όπως είναι το πλήρες όνομά της, δήλωσε στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, μετά την επισημοποίηση της παραμονής της: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα επιστρέψω πίσω στον Ολυμπιακό και στην Αθήνα για να… υποστηρίξω την ομάδα μου και για τη σεζόν 2020-2021! Παρ’ όλο που επίσημα κατακτήσαμε το φετινό πρωτάθλημα, τη νέα χρονιά θα ολοκληρώσουμε τη σεζόν στο γήπεδο, μπροστά στους φιλάθλους μας! Όχι στην καραντίνα!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη σχετική ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός αναφέρει: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ρίγκαν Ελίζαμπεθ Χουντ Σκοτ. Η Αμερικανίδα ακραία υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας και θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ γυναικών του συλλόγου μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης