Με ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού για τα όσα συνέβησαν στο κλειστό της Κυψέλης στον τρίτο ημιτελικό των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ.

Εάν οι «πράσινοι» νικήσουν σε λίγη ώρα τον ΠΑΟΚ (19:00) στον τέταρτο μεταξύ τους αγώνα στο κλειστό της Κυψέλης (το ματς θα γίνει κανονικά με κόσμο) θα προκριθούν στους τελικούς των πλέι οφ της Α1, οπότε αυτό σημαίνει ότι θα παίξουν χωρίς την παρουσία των οπαδών τους στο επόμενο εντός έδρας ματς με τον έτερο φιναλίστ, που θα είναι ένας εκ των Ολυμπιακού ή, Φοίνικα Σύρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην περίπτωση που το «τριφύλλι» δεν προκριθεί στους τελικούς κι από τη στιγμή που δεν υπάρχουν αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 3-4, τότε η ποινή μεταφέρεται για την ερχόμενη περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για τα γεγονότα του 3ου ημιτελικού στην Κυψέλη ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, το Μονομελές Πειθαρχικό Δικαιοδοτικό όργανο της ΕΣΑΠ έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το ΤΑΑ ΠΑΟ

Δικάζοντας σήμερα βάσει εγγράφων για τον αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ που πραγματοποιήθηκε στις 14-4-2015 και λαμβάνοντας υπ οψιν τις προφορικές εξηγήσεις των εκπροσώπων του ΤΑΑ ΠΑΟ καθώς και το απολογητικό υπόμνημα, το Μονομελές Πειθαρχικό Δικαιοδοτικό όργανο της ΕΣΑΠ έλαβε την εξής απόφαση για τα ΤΑΑ Παναθηναϊκός α) ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής ημέρας και β) χρηματικό πρόστιμο 3.000 για παράβαση του άρθρου 23 β του Ειδικού πειθαρχικού κανονισμού της ΕΣΑΠ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης