Βόλεϊ: Μηδενισμός και -3 στον Ηρακλή για τη διακοπή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020, 15:39
Βόλεϊ: Μηδενισμός και -3 στον Ηρακλή για τη διακοπή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Με μηδενισμό και αφαίρεση τριών βαθμών, τιμώρησε τον Ηρακλή το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ, αναφορικά με τη διακοπή της αναμέτρησης της 19ης Δεκεμβρίου με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ ανδρών.

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης είχε διακοπεί στο τέλος του τρίτου σετ (κι ενώ ο «Δικέφαλος» προηγείτο με 2-1), καθώς μετά από μεγάλη ένταση και ρίψη αντικειμένων από την εξέδρα, οι διαιτητές ζήτησαν να εκκενωθεί το κλειστό της Μίκρας, κάτι που όμως δεν έγινε.

Η αναμέτρηση κατακυρώθηκε με 3-0 σετ υπέρ του ΠΑΟΚ, ο οποίος παίρνει «στα χαρτιά» τους τρεις βαθμούς και φτάνει τους 20, πιάνοντας στην κορυφή τον Ολυμπιακό.

Ο «Γηραιός», στον οποίο επιβλήθηκε και πρόστιμο 4.600 ευρώ, πέφτει στους 10 βαθμούς και πλέον ισοβαθμεί στην έκτη θέση της κατάταξης με τον ΟΦΗ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τη συμπεριφορά του στο εν λόγω παιχνίδι, ο παράγοντας του ΠΑΟΚ Αχιλλέας Τζήκας τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για διάστημα δύο μηνών, ενώ στον «Δικέφαλο του Βορρά» επιβλήθηκε και πρόστιμο 2.000 ευρώ.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020, 15:46