Ο Καναδός κεντρικός του Φοίνικα Σύρου, Αντρέ Μπράουν, αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος αθλητής (MVP) της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League Ανδρών.

Ο 31χρονος Μπράουν ήταν ο πρωταγωνιστής του Φοίνικα στη νίκη επί του Μίλωνα με 3-1 σετ στη Σύρο, καθώς πήρε συνολικά 17 πόντους εκ των οποίων 8 πόντους από μπλοκ και 3 άσσους, ενώ στην επίθεση σημείωσε 6 πόντους στις 9 συνολικά πάσες που πήρε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

««Είναι πάντα ωραίο να αναγνωρίζεται η σκληρή δουλειά με προσωπικά βραβεία, αλλά εγώ προσωπικά θα αντάλλαζα 10 από αυτά για ένα πρωτάθλημα. Θα ήθελα να βραβευτεί ολόκληρη η ομάδα μου για τη σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει σε μια πολύ δύσκολη σεζόν», σχολίασε για τη διάκρισή του.

«Οι προσδοκίες μας δεν έχουν αλλάξει. Μετά από ένα μικρό διάστημα και κάποιους αγώνες που παίξαμε ενώ ήμασταν ανέτοιμοι, λόγω του ότι μόλις είχε αναρρώσει η ομάδα από τον ιό, είμαστε πλέον αποφασισμένοι και θέλουμε να διεκδικήσουμε όλες τις διοργανώσεις».

Ο Αντρέ Μπράουν γεννήθηκε στις 24 Αυγούστου 1990 και ξεκίνησε την καριέρα του από τα κλιμάκια του Καναδά και τη διεθνή του καριέρα από την Ορκελίνγκουα της Σουηδίας. Εχει αγωνιστεί ακόμα στη Φινλανδία, στη Γερμανία και στην Πορτογαλία, ενώ έχει ύψος 2μ.06.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ 9ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

MVP : Αντρέ Μπράουν (Φοίνικας Σύρου)

Πασαδόρος: Κώστας Στιβαχτής (Ολυμπιακός)

Διαγώνιος: Νίκος Μήλης (Φοίνικας Σύρου)

Ακραίοι : Βόγιν Τσάτσιτς (Παναθηναϊκός), ΡαφαήΛ Κουμεντάκης (ΠΑΟΚ)

Λίμπερο : Δημήτρης Ζήσης (Ολυμπιακός)

Κεντρικοί: Αντρέ Μπράουν (Φοίνικας Σύρου), Αντρί Αγκάνιτς (ΠΑΟΚ)

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης