Στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην πόλη Μπαλκεσίρ βρίσκεται η Εθνική Κορασίδων, καθώς σήμερα (26/11) ξεκινούν οι υποχρεώσεις της στην α΄ προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ17, που διεξάγεται υπό την αιγίδα της Βαλκανικής Ένωσης.

Η Εθνική ομάδα πραγματοποίησε το μεσημέρι της Δευτέρας την πρώτη προπόνηση και την Τρίτη (26/11) θα αντιμετωπίσει, στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, την οικοδέσποινα Τουρκία (19.30), η οποία είναι και πρωταθλήτρια Ευρώπης. Αντίπαλοι θα είναι επίσης η Σερβία, η Ρουμανία και η Βουλγαρία. Στην επόμενη φάση θα προκριθούν και οι τέσσερις ομάδες που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση, καθώς είναι απαραίτητη για να μπορέσει κάθε χώρα να συνεχίσει στον Β’ προκριματικό γύρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος έχει επιλέξει στην αποστολή τις: Ελευθερία Γαργάλα (Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός), Μαρία-Ζωή Βαϊοπούλου (Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός), Ευαγγελία Τάνη (ΑΣ Άρης), Μάρθα-Ευδοκία Ανθούλη (ΑΣ Άρης), Αικατερίνη-Σταυρούλα Καμπούρη (ΑΣ Άρης), Νίκη Κωτσαρά (ΑΟ Μαρκοπούλου), Αγγελική Συριστατίδη (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Σπυριδούλα-Ελένη Κομίνη (ΣΦΑΜ Φοίβος), Αικατερίνη Αλλαγιάννη (ΑΟ Μαρκοπούλου), Αντωνίνα Κοντούδη (ΓΣ Ηλιούπολης), Δέσποινα Μαρκούλη (ΕΑ Λάρισας), Γεωργία-Λούλα Αγγελοπούλου (ΑΣΠ Απόλλων).

Το πρόγραμμα:

Τρίτη 26 Νοεμβρίου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

17.00 Βουλγαρία – Ρουμανία

19.30 Τουρκία – Ελλάδα

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου

17.00 Ελλάδα – Σερβία

19.30 Τουρκία – Βουλγαρία

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου

17.00 Σερβία – Ρουμανία

19.30 Βουλγαρία – Ελλάδα

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου

17.00 Σερβία – Βουλγαρία

19.30 Ρουμανία – Τουρκία

Σάββατο 30 Νοεμβρίου

17.00 Ρουμανία – Ελλάδα

19.30 Τουρκία – Σερβία

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης