Ο Ολυμπιακός έδειξε την δυναμική του στη Σύρο και επικράτησε 3-1 σετ του Φοίνικα, παίρνοντας προβάδισμα με 2-1 για την πρόκριση στους τελικούς της Volleyleague. Το τέταρτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς θα διεξαχθεί την Κυριακή στο «Δημήτρης Βικέλας».

Οι Πειραιώτες, που έχασαν το πρώτο ματς στο Ρέντη, απάντησαν στο break του Φοίνικα και πλέον είναι το φαβορί για την πρόκριση. Στο πρώτο σετ οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν 28-26, ενώ στο δεύτερο «καθάρισαν» με 25-18. Ο Φοίνικας στο τρίτο αντέδρασε και μείωσε σε 2-1 με 25-23, ενώ στο τέταρτο ο Ολυμπιακός δεν συνάντησε δυσκολίες και έφτασε στην τελική επικράτηση με 25-8!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης δήλωσε: «Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι. Εμείς έχουμε έρθει στη Σύρο για να μπορέσουμε να κάνουμε το μπρέικ. Μετά την τελευταία εμφάνιση η ομάδα έδειξε ότι είναι σε καλό επίπεδο και θα δώσουμε τα πάντα για να φέρουμε ξανά την τύχη στο μέρος μας. Αυτό που θα έχει μεγάλη σημασία είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι, να ακολουθήσουμε την τακτική μας και να είμαστε πολύ αποφασισμένοι γιατί το κίνητρο μας είναι να φτάσουμε στον τελικό».

Τα σετ:
1-3 (26-28, 18-25, 25-13, 8-25).

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης