Σε συμφωνία, η οποία δίνει λύσεις σε αρκετά προβλήματα του επαγγελματικού βόλεϊ και «γεφυρώνει» τις σχέσεις ΕΣΑΠ και ΠΑΣΑΠ, κατέληξαν οι δυο θεσμικοί φορείς του βόλεϊ, με συνδρομή και μεσολάβηση της Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος, ο πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ Παναγιώτης Πελεκούδας και ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Ηλίας Λάππας, παρουσία του προέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου, κατέληξαν σε συνολική συμφωνία για το σύνολο των άρθρων του κανονισμού σχέσεων ΤΑΑ – Αθλητών, που αναμένεται να δώσει λύσεις στα αδιέξοδα των τελευταίων ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συμφωνία δόθηκε στους νομικούς συμβούλους της ΕΣΑΠ και του ΠΑΣΑΠ για επεξεργασία και τη Δευτέρα θα σταλεί στον υφυπουργό αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για να το υπογράψει και να το επικυρώσει. Ο κανονισμός σχέσεων θα αποτελέσει το νομικό κώδικα που θα καθορίζει τις σχέσεις και τα όρια των δικαιωμάτων των ΤΑΑ και των επαγγελματιών αθλητών.

Στον κανονισμό προβλέπονται, μεταξύ άλλων, συμφωνίες διακανονισμών παλαιών οφειλών, όροι των συμβολαίων, σχέσεις εργασίας, διάρκεια συμβολαίων και αποζημιώσεις σε περίπτωση καραντίνας, λόγω της πανδημίας του Covid-19.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης