Η ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής, που στοχεύει να ανανεώσει την παρουσία της στην Α1, ανακοίνωσε την απόκτηση του Βάλτερ. Ο Βραζιλιάνος ακραίος χθες προπονήθηκε με τη νέα του ομάδα και σήμερα ανακοινώθηκε και τυπικά η μετεγγραφή του.

Η ανακοίνωση:

«Ο Βραζιλιάνος ακραίος Ιβάν Βάλτερ (1.92) συμμετέχει από το απόγευμα της Τετάρτης (6/1), στις προπονήσεις της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής η οποία αναμένεται να τον αποκτήσει τα επόμενα 24ωρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βραζιλιάνος ακραίος έχει συμφωνήσει σε όλα και αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Πατρινή ομάδα μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ivan Luiz Fagundes Walter είναι γεννημένος πριν 33 χρόνια στο Πόρτο Αλέγκρε και ήταν διεθνής με την εφηβική ομάδα της Βραζιλίας.

O Βάλτερ έχει πλούσιο βιογραφικό καθώς έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Πορτογαλίας (Φόντε ντο Μπαστάρντο, Βιτόρια, Μπενφίκα), της Τουρκίας (Τορούλ Γκεντσλίκ) και της Γαλλίας (Αβινιόν με την οποία πέτυχε συνολικά 200 πόντους και23 άσους).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα στη Βραζιλία αγωνίστηκε με τα «χρώματα» των Unisul Sao Jose, Intelbras Sao Jose, On Line Novo Hamburgo, Cimed Florianopolis, Apav/Canoas, UCS/Colombo Caxias do Sul και Voleisul/Paqueta Esportes με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής στη Superliga B».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης