Βόλεϊ: Στον Ολυμπιακό κι επίσημα ο Χουσάι

Βόλεϊ: Στον Ολυμπιακό κι επίσημα ο Χουσάι

Ακάθεκτη συνεχίζει τη μεταγραφική της ενίσχυση η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, καθώς το Σάββατο ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκαζμέντ Χουσάι.

Ο 31χρονος Αλβανός διεθνής ακραίος αγωνιζόταν στην γαλλική Τουρ, με την οποία κατέκτησε το νταμπλ.

Στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του Ολυμπιακού ο Χουσάι ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Είναι μεγάλη τιμή να αποτελείς κομμάτι του Ολυμπιακού. Γνωρίζω ότι είναι ένα σοβαρό και πολύ καλά οργανωμένο κλαμπ. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να κατακτήσουμε τους στόχους μας τόσο στις εγχώριες όσο και στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο έχει ως στόχο την κατάκτηση όλων των διοργανώσεων στις οποίες αγωνίζεται και αυτό είναι κάτι που συμβαδίζει και με τις δικές μου φιλοδοξίες.

Στο παρελθόν είχα την δυνατότητα να παρακολουθήσω αγώνες αλλά και να αγωνιστώ απέναντι στην νέα ομάδα μου και μπορώ να παραδεχτώ ότι ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία.

Γνωρίζω αρκετά πράγματα για τον Ολυμπιακό, αρκετούς συμπαίκτες μου αλλά και την νοοτροπία νικητή του κλαμπ και αυτό είναι κάτι σημαντικό για μένα. Από την στιγμή που μου έγινε πρόταση, δεν υπήρξε δεύτερη σκέψη για μένα. Θέλω να εκπροσωπήσω επάξια τα χρώματα της ομάδας και περιμένω με ανυπομονησία να αγωνιστώ μπροστά σε αυτό το υπέροχο κοινό».

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019, 17:52