Με την απόκτηση του Νίκου Ζουπάνη κάλυψε τη θέση του δεύτερου διαγώνιου η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Ο 27χρονος άσος, που μαζί με τον Γιώργο Κοτσιλιάνο αποτελούν το βασικό δίδυμο της Εθνικής Ανδρών στο μπιτς βόλεϊ, θα είναι ο παίκτης που θα καλείται να ξεκουράζει τον Λίμπερμαν Αγκάμεζ.

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.-Τ.Α.Α., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Νίκο Ζουπάνη. Ο Νίκος Ζουπάνης είναι γεννημένος στις 18 Μαρτίου 1989, έχει ύψος 2,02 και αγωνίζεται στη θέση του διαγώνιου» γνωστοποίησε το πειραϊκό σωματείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρόλευκων» υπογράμμισε ότι «είμαι πολύ ευχαριστημένος που μου δίνεται η δυνατότητα να αγωνιστώ σε ένα μεγάλο και καλά οργανωμένο σύλλογο. Οι στόχοι είναι πολύ υψηλοί και αφορούν την κατάκτηση όλων των διοργανώσεων που θα συμμετάσχουμε. Για μένα είναι μια πρόκληση να αγωνιστώ σε αυτό το επίπεδο στο βόλεϊ σάλας και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης