Στο Βέλγιο βρίσκεται από σήμερα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, ενόψει του αυριανού αγώνα με την Αστερίξ Μπέβερεν (21:30) για τα προημιτελικά του Challenge Cup. Την αποστολή των «ερυθρόλευκων» αποτελούν οι, Γιώτα, Λαζάρεβιτς, Μαλασάι, Λαμπρούση, Βλαχάκη, Κονόμη, Τσίμα, Κοκκινάκη, Χριστοδούλου, Χίπε, Τέζα και Εμμανουηλίδου.

Μιλώντας για την επικείμενη αναμέτρηση στην ιστοσελίδα του συλλόγου, η Σάσκια Χίπε επισήμανε ότι «θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Την έχω αντιμετωπίσει δυο φορές πριν από δύο χρόνια. Έχουν ταλαντούχες διεθνής παίκτριες, κέρδισαν το Κύπελλο στο Βέλγιο και σίγουρα είναι η καλύτερη ομάδα στη χώρα τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταλήγοντας η Γερμανίδα διεθνής διαγώνια τόνισε: «Ωστόσο, ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε στο Βέλγιο και να κάνουμε το πρώτο βήμα για πρόκριση. Εναντίον του Παναθηναϊκού μπορεί να μην πιάσαμε το μάξιμουμ της απόδοσή μας, αλλά ήταν αρκετό για να νικήσουμε. Στο παιχνίδι που μας περιμένει πιστεύω ότι θα πραγματοποιήσουμε μια ακόμα καλή εμφάνιση, όπως έχουμε κάνει στα προηγούμενα παιχνίδια μας στην Ευρώπη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης