Ο ΟΦΗ νίκησε 3-0 (25-14, 25-22, 25-15) τον Φίλιππο Βέροιας στον πρώτο αγώνα των πλέι άουτ της Volley League, στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο κι έκανε το πρώτο βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Η παραμονή θα κριθεί στις 4 νίκες συνολικά.

Στο πρώτο σετ οι Κρήτες με υπεροχή σε σερβίς κι επίθεση πήραν από νωρίς προβάδισμα 9-4 και αργότερα με 18-9. Το δεύτερο σετ ήταν το πιο αμφίρροπο. Μετά το 10-10, ο ΟΦΗ με δύο επιθέσεις του Ντεουίς έκανε το 12-10, αλλά ο Φίλιππος ισοφάρισε 14-14. Ο ΟΦΗ ξέφυγε 21-18 με μπλοκ και άσσο του Βάργκας, αλλά και πάλι ο Φίλιππος μείωσε σε 22-20, όμως οι γηπεδούχοι άντεξαν στην πίεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο τρίτο σετ ο ΟΦΗ πήρε προβάδισμα 4-0, ενώ με νέο σερί 4-0 ξέφυγε 19-10 και εκεί κρίθηκε ο αγώνας. Το επόμενο ραντεβού των δύο ομάδων είναι την Παρασκευή (18/3, 20:00), στο Β.Α.Κ.

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Κώστας Δεληκώστας, είπε: «Στο πρώτο και τρίτο σετ παίξαμε καλά μπλοκ-άμυνα. Στο δεύτερο δεν το κάναμε. Έγινε ένα βήμα. Δεν λέει κάτι. Βλέπουμε μόνο το επόμενο ματς, για τη δεύτερη νίκη τίποτε άλλο. Είμαστε σοβαροί σε όλα τα παιχνίδια. Κακώς λένε κάποιοι ότι στον Πήγασο δεν ήμασταν σοβαροί. Παίξαμε με μια ομάδα με πολύ έμπειρους παίκτες».

Ο προπονητής της ομάδας της Βέροιας, Tάκης Χριστοφορίδης, δήλωσε: «Στο επόμενο παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι, θα έχουμε δυο παίκτες ακόμη. Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που κάνουν. Μας έχει πάρει λίγο από κάτω. Αυτά τα παιχνίδια είναι για να προετοιμαστούμε με ποιον θα παίξουμε στην Α2 στην Pre-League. Ο ΟΦΗ είναι καλύτερος. Έχει παίκτες με ποιότητα και είναι δίκαια εκεί που είναι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης