Ο διεθνής λίμπερο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Ζήσης, αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος αθλητής (MVP) της 12ης αγωνιστικής στη β΄ φάση του πρωταθλήματος Volley League Ανδρών.

Ο Ζήσης ήταν ο κορυφαίος στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού με 3-1 σετ, στο Μελίνα Μερκούρη, έχοντας 65% στην υποδοχή με 47% τέλειες στις 17 προσπάθειες και μέγιστη συμβολή στην άμυνα, απέναντι στην ομάδα που στέφθηκε πρωταθλητής τη σεζόν 2019-20.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι η δεύτερη φορά στην καριέρα του που ο Δημήτρης Ζήσης λαμβάνει τη διάκριση του MVP μετά τη 12η αγωνιστική της σεζόν 2017-18, ως παίκτης του Φοίνικα Σύρου.

«Είμαι χαρούμενος που μέσω μιας ομαδικής προσπάθειας και μεγάλης νίκης κατάφερα να διακριθώ. Σημασία στα ομαδικά αθλήματα έχουν να επιτυγχάνονται οι στόχοι της ομάδας και σε δεύτερο ρόλο περνούν οι ατομικές επιδόσεις, που όμως δεν παύουν να είναι κάτι το όμορφο και το ιδιαίτερο», σχολίασε.

«Όσον αφορά την φετινή χρονιά όλη η ομάδα δουλεύει πολύ καλά με επαγγελματισμό και όλοι οι παίκτες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να κατακτήσουμε τους τίτλους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης