Ο Βραζιλιάνος πασαδόρος του Φοίνικα Σύρου, Μουρίλο Ράντκε, αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής (MVP) της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League Ανδρών.

Ο Μουρίλο ήταν ο πρωταγωνιστής της κυκλαδίτικης ομάδας στη νίκη με 3-2 επί του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, δεύτερη συνεχή σε ντέρμπι καθώς είχε προηγηθεί εκείνη απέναντι στον Ολυμπιακό, στην Ερμούπολη, με το ίδιο σκορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βραζιλιάνος «μαέστρος» καθοδήγησε άψογα την ομάδα του και ειδικά μετά το 3ο σετ, που επιτεύχθηκε και η ανατροπή. Διαχειρίστηκε 36% άριστες υποδοχές (59%) και η αποτελεσματικότητα στην επίθεση ήταν 51%, ενώ κατάφερε να βγάλει με διψήφιο αριθμό πόντων και τους πέντε συμπαίκτες του στη βασική εξάδα.

«Διάβασε» το αντίπαλο μπλοκ βγάζοντας τους επιθετικούς του με καλές προϋποθέσεις, όπως επιβεβαιώνεται από τα μόλις 9 μπλοκ του ΠΑΟΚ σε πέντε σετ και πήρε 4 πόντους, που προήλθαν από 2 μπλοκ και 2/2 επιθέσεις, ενώ έκανε 18 σερβίς με 4 λάθη, χωρίς άσσο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη, αλλά πιστεύω πως αυτή η νίκη ήρθε από την συλλογική προσπάθεια της ομάδας. Ήταν ένας αγώνας μεγάλης διάρκειας με πολλές δυσκολίες ανά διαστήματα, όλη η ομάδα ήταν συγκεντρωμένη διεκδικώντας τη νίκη. Νιώθω ιδιαίτερη τιμή για την ανάδειξη ως πολυτιμότερου παίκτη και το αφιερώνω στην ομάδα μου», δήλωσε για τη διάκριση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχω υπάρξει στο παρελθόν MVP σε άλλα πρωταθλήματα που έχω αγωνιστεί, αλλά να βραβεύεσαι από τη Λίγκα που αγωνίζεσαι για πρώτη φορά είναι πραγματικά πολύ ξεχωριστό, αλλά όπως είπα και πριν όλα είναι πιθανά χάρη στη σκληρή και ομαδική δουλειά που γίνεται από όλους την ομάδα μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης