Την Ισπανία αντιμετωπίζει στην Τεράσα η εθνική υδατοσφαίρισης γυναικών, στο δεύτερο παιχνίδι της για τα προκριματικά του World League (28/12, 13:00 ώρα Ελλάδας). Στην ελληνική αποστολή συμπεριλήφθηκε κανονικά η Χρυσή Διαμαντοπούλου, ο τραυματισμός της οποίας στο ματς της περασμένης Δευτέρας (23/12) με την Ουγγαρία δεν αποδείχθηκε σοβαρός, αλλά και η Ελευθερία Πλευρίτου, η οποία απουσίασε λόγω τραυματισμού από το προηγούμενο παιχνίδι. Η συμμετοχή της τελευταίας, πάντως, δεν είναι βέβαιη, γι΄αυτό και ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Μορφέσης, πήρε μαζί του 14 πολίστριες.

Αναλυτικά στη διάθεση του Μορφέση βρίσκονται οι Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Σταματοπούλου (τερματοφύλακες), Χριστίνα Τσουκαλά, Άλκηστη Αβραμίδου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Ελένη Ξενάκη, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Βασιλική Πλευρίτου, Ειρήνη Νίνου, Χριστίνα Κότσια, Άλκηστη Μπενέκου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη. Στην αποστολή μετέχουν επίσης η συνεργάτης του ομοσπονδιακού τεχνικού, Αγγελική Γερόλυμου, η φυσιοθεραπεύτρια Έφη Βούλγαρη και ο εργοφυσιολόγος Πέτρος Μποτώνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι ο Ρώσος Βλαντιμίρ Γκολίκοφ και η Σέρβα Ιβάνκα Ράκοβιτς.

Μετά την επιστροφή από την Ισπανία, ο διεθνείς θα κάνουν Πρωτοχρονιά με τις οικογένειές τους και στη συνέχεια θα ταξιδέψουν για το Ντουναουιβάρος, όπου από 4 έως 6 Ιανουαρίου θα μετάσχουν σε τουρνουά με αντιπάλους την οικοδέσποινα Ουγγαρία, τη Γαλλία και την Κίνα. Αυτό θα είναι το τελευταίο τεστ για την εθνική πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, που αρχίζει στις 12/1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης