Οι Έλληνες διεθνείς πραγματοποιώντας μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση, κέρδισαν το Κουβέιτ με 29-17.

Παρά το γεγονός ότι οι διεθνείς μας γνώριζαν πριν την έναρξη του αγώνα, ότι η πρόκριση για τα προημιτελικά έχει χαθεί, δεν πτοήθηκαν και βγάζοντας ψυχή, πάθος και αποφασιστικότητα, κέρδισαν εύκολα την αντίπαλό τους, πραγματοποιώντας την καλύτερη μέχρι τώρα εμφάνισή τους στη διοργάνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι φανερό ότι παιχνίδι με παιχνίδι αποκτούν ομοιογένεια και ρυθμό, κάτι απολύτως λογικό, γιατί το διάστημα που βρέθηκαν όλοι μαζί, ήταν μόλις μια ημέρα πριν την έναρξη της Μεσογειάδας. Οι λόγοι είναι ότι αρκετοί αθλητές είχαν υποχρεώσεις με τα σωματεία τους και το ότι οι περισσότεροι εξ αυτών είναι μαθητές της Γ’ Λυκείου.

Οι διακόσιοι περίπου φίλαθλοι που παρακολούθησαν το παιχνίδι στην Αίθουσα Κασιμάτης του Ο.Α.Κ.Α, ενθάρρυναν συνεχώς τις προσπάθειες των Ελλήνων διεθνών και χειροκρότησαν στο τέλος με θέρμη την ομάδα του Νίκου Γεωργιάδη.

Στο πρώτο σετ οι Έλληνες διεθνείς μπήκαν πολύ αποφασιστικά και δυνατά, με όπλο για ακόμα μια φορά την καλή τους άμυνα και έχοντας σωστές επιθετικές προσπάθειες, κατέκτησαν την νίκη με (10-7).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο σετ η Ελληνική ομάδα έκλεισε πιο πολύ την άμυνα της, βοηθούμενη και από την πολύ απόδοση του τερματοφύλακα Ασλή και με εύκολα γκολ στον άμεσο αιφνιδιασμό κέρδισαν άνετα με (8-3).

Στο τρίτο και τελευταίο σετ, ο ρυθμός της Εθνικής μας συνέχισε να είναι εξίσου καταιγιστικός και καθάρισε εύκολα τον αγώνα, κερδίζοντας με (11-7) και συνολικό σκορ 29-17!

Η Ελληνική ομάδα έκλεισε την φάση των ομίλων με 14 βαθμούς, έχοντας απολογισμό δύο νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Θα αγωνιστεί για τις θέσεις 9-14, με πρώτο αντίπαλο αύριο Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου, την Εθνική ομάδα της Βόρειας Μακεδονίας, στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Κορυδαλλού και ώρα 10:30.

Από την Εθνική Κουβέιτ πολύ καλή παρουσία είχε ο Χαφάρ, καθώς και στο επιθετικό κομμάτι ο Αλαντουανί.

Από την Εθνική Ελλάδος, εξαιρετικός για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν ο Δικαιούλιας σε άμυνα και επίθεση, καθώς και πολύ καλή παρουσία κάτω από τα δοκάρια είχε ο Ασλής, που έπαιξε όλο το παιχνίδι. Δύο ακόμα παίκτες που ξεχώρισαν ήταν ο εξτρέμ Στεφανίτσης, που σε άμεσο αιφνιδιασμό ήταν άπιαστος και ο Παγιάτης που στο αμυντικό κομμάτι είχε καθοριστικό ρόλο. Όλοι όμως οι παίκτες που χρησιμοποίησε ο Νίκος Γεωργιάδης, είχαν πολύ καλή παρουσία.

Πρώτοι σκόρερ από την Εθνική Κουβέιτ ήταν οι Σαίντ, Αλαντουανί με 4 γκολ και ο Χαφάρ με 3 γκολ. Από την Εθνική Ελλάδος πρώτος σκόρερ ήταν ο Δικαιούλιας με 6 γκολ και οι Στεφανίτσης, Κοτσιώνης με 5 γκολ έκαστος.

ΚΟΥΒΕΙΤ (Αλσαείντ): Αλζουαϊέντ, Χαφάρ 3, Χουσείν 2, Αλμασάρι, Φεράιχ, Σαίντ 4, Αλσεμερί 1, Αλαντουανί 4, Αλχαντάντ 1, Μαραφί, Αλ Ταραρουάι , Αλνταστί, Αλενέχι 1, Αλσαλέμ, Νάχεμ 1, Αλαρμπίντ, Αλιμπραχίμ

ΕΛΛΑΔΑ (Γεωργιάδης Νίκος): Ασλής, Στεφανίτσης 5, Σίνα 3, Γιάντσα 2, Παγιάτης 3, Παπαγιάννης, Παπάζογλου 3, Κοτσιώνης 5, Δικαιούλιας 6, Μπαμπατζανίδης, Αλεξανδρίδης 1, Κυριακίδης, Τόσκας , Αναστασίου, Αναγνωστόπουλος 1, Σαράφης

Διαιτητές: Κομίνο-Γκίρο

Δίλεπτα: 4-1, Πέναλτι: 3/3 – 2/3

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης