Τέσσερις παίκτες ανανέωσαν την συνεργασία τους για την επόμενη περίοδο με την ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τους Κωνσταντίνο Τσιλιμπάρη, Παναγιώτη Καραμπουρνιώτη, Θοδωρή Δεληχρήστο και Μάρκο Τερλέτσκι που θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν να φορούν την ερυθρόλευκη φανέλα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας με τον σύλλογο. Νιώθω τυχερός που φοράω στο στήθος τον έφηβο και με υπερηφάνεια θα αγωνιστώ μαζί με τους συμπαίκτες μου για αυτά που επιτάσσει το ειδικό βάρος της ερυθρόλευκης φανέλας», δήλωσε ο Τσιλιμπάρης μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την ανανέωση του συμβολαίου μετά από μια δύσκολη χρονιά για όλους. Είναι η τέταρτη χρονιά μου στο σύλλογο και χρειάζεται υπομονή, πίστη και πολλή δουλειά ώστε η ομάδα να πρωταγωνιστεί. Περιμένουμε την στήριξη του κόσμου όπως πάντα με κάθε τρόπο και ελπίζουμε να τον έχουμε όσο το δυνατόν γρήγοροτερα μαζί μας στο γήπεδο. Εύχομαι καλή χρανιά σε όλους με υγεία και χωρίς τραυματισμούς», τόνισε από την πλευρά του ο Καραμπουρνιώτης.

«Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά που θα παραμείνω και την επόμενη σεζόν στον Ολυμπιακό. Ανυπομονώ ιδιαίτερα να επιστρέψουμε στο γήπεδο για την νέα χρονιά και να μπούμε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, με σκοπό να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει ως ομάδα. Εύχομαι, πέρα από όλα τα άλλα, να έχουμε μια χρονιά μακριά από τραυματισμούς, με υγεία», δήλωσε ο Δεληχρήστος.

Τέλος ο Τερλέτσκι είπε: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα ανήκω για άλλη μια χρονιά στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Εύχομαι μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης