Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ επέκτεινε τη συνεργασία της με ακόμη έναν παίκτη που ανήκει στον «κορμό» της, χάρη στον οποίο αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στη σεζόν που διακόπηκε πρόωρα, λόγω του κορωνοϊού.

Ο λόγος για τον Τάσο Παπαδιονυσίου, ο οποίος ανανέωσε γι’ ακόμη δύο χρόνια το συμβόλαιό του με την Ένωση. Ο ύψους 1,97μ. πίβοτ, ο οποίος έχει «κλείσει» τέσσερα χρόνια στον «Δικέφαλο», μετράει 141 αγώνες και 273 τέρματα με την κιτρινόμαυρη φανέλα, με αποτέλεσμα να είναι δέκατος σε συμμετοχές και 11ος καλύτερος σκόρερ στην Ιστορία της ΑΕΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του συλλόγου μετά την επέκταση της συνεργασίας του έως το καλοκαίρι του 2022, ο Παπαδιονυσίου τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στην ομάδα της ΑΕΚ. Με ηγέτη τον κ. Παπασταμάτη οικοδομείται κάτι πολύ μεγάλο στο τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ. Είμαστε σίγουροι ότι οι απαιτήσεις για τίτλους τόσο του κόσμου μας, όσο και εμάς των ίδιων, θα είναι μεγάλες. Είμαστε εδώ να τις φέρουμε σε πέρας με πολλή όρεξη για δουλειά και για τρόπαια».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης