Χάντμπολ: Αναβλήθηκε ο πρώτος τελικός, λόγω κορωνοϊού

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021, 17:41
Χάντμπολ: Αναβλήθηκε ο πρώτος τελικός, λόγω κορωνοϊού

Μπορεί η σειρά των τελικών στην Α1 χάντμπολ των ανδρών ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ να ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει στις 22 Ιουνίου, ωστόσο η έναρξη της σειράς των αγώνων ανάμεσα στους δύο «Δικεφάλους» παίρνει αναβολή.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι, μετά από δύο ελέγχους για κορωνοϊό στην ομάδα, ανιχνεύθηκαν συνολικά επτά κρούσματα, πέντε εκ των οποίων αφορούν σε παίκτες. Μετά την εξέλιξη αυτή, οι «κιτρινόμαυροι» κατέθεσαν αίτημα στην ΟΧΕ για την αναβολή του πρώτου τελικού με τον ΠΑΟΚ, το οποίο έγινε αποδεκτό.

Υπενθυμίζεται πως στα τέλη Μαΐου η ΟΧΕ είχε ανακοινώσει ότι η σειρά των τελικών στην Α1 ανδρών θα κριθεί στις δύο νίκες και πως οι αναμετρήσεις ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθούν στις 22, στις 26 και στις 30 Ιουνίου.

Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ έχει ως εξής:

«Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι μετά από δύο διαδοχικούς ελέγχους με τεστ PCR που διενεργήθηκαν στην ομάδα χάντμπολ, προέκυψαν 7 θετικά κρούσματα (5 αθλητών, 2 τεχνικού προσωπικού).

Ως εκ τούτου και βάσει του εγκεκριμένου Πρωτοκόλλου Αγώνων της ΟΧΕ, ο 1ος Τελικός της Handball Premier, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, που ήταν προγραμματισμένος για την Τρίτη 22/06, αναβάλλεται».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021, 17:44