Τον αντίπαλό της στους «8» του Challenge Cup θα μάθει την Τρίτη (18/2, 12:00) η ανδρική ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, καθώς τότε θα διεξαχθεί στα γραφεία της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στη Βιέννη η κλήρωση για τους επόμενους δύο γύρους της διοργάνωσης.

Πρώτα θα γίνει η κλήρωση για την προημιτελική φάση του Challenge Cup και ακολούθως θα πραγματοποιηθεί και αυτή για τους «4» του θεσμού. Η πρώτη αναμέτρηση για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης είναι προγραμματισμένη για το διήμερο 21-22 Μαρτίου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί μια εβδομάδα μετά. Οι αγώνες για τους «4» του Challenge Cup θα πραγματοποιηθούν στα τέλη Απριλίου και στις αρχές Μαΐου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι, για τους προημιτελικούς, δεν υπάρχουν γκρουπ δυναμικότητας ούτε προστασία χώρας, όπερ σημαίνει ότι κάθε ομάδα μπορεί να κληρωθεί με οποιαδήποτε από τις υπόλοιπες επτά. Για την κλήρωση των ημιτελικών, η οποία θα ακολουθήσει, θα χρησιμοποιηθούν τα ζευγάρια που θα έχουν προκύψει από τους «8».

Στην κληρωτίδα θα μπουν η -κάτοχος του τροπαίου- CSM Βουκουρεστίου, η οποία ίσως είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να αποτελέσει… φόβητρο για την ΑΕΚ, καθώς και άλλη μια ομάδα από τη Ρουμανία, η Ποταΐσα Τούρντα, η οποία κατέκτησε τον τίτλο στο Challenge Cup τη σεζόν 2017-18, νικώντας στον τελικό τον «Δικέφαλο». Οι υπόλοιπες πέντε ομάδες των προημιτελικών είναι η Ντούκλα Πράγας και η Καρβίνα από την Τσεχία, η Βαλούρ από την Ισλανδία, η Χάλντεν Τοπχάντμπολ από τη Νορβηγία και η Βίκτορ από τη Ρωσία.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης