Χάντμπολ: Επ' αόριστον αναβολή στη γενική συνέλευση και τις εκλογές της ΟΧΕ

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020, 18:05
Χάντμπολ: Επ' αόριστον αναβολή στη γενική συνέλευση και τις εκλογές της ΟΧΕ

Την επ' αόριστον αναβολή της γενικής συνέλευσής της, στο πλαίσιο της οποίας επρόκειτο να διεξαχθούν οι εκλογές στην Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας, γνωστοποίησε σήμερα (12/11) η ΟΧΕ, λόγω του εθνικού «lockdown».

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, η ομοσπονδία τονίζει μεταξύ άλλων ότι τα περιοριστικά μέτρα «καθιστούν σχεδόν αδύνατη την οργάνωση της Γ.Σ., αλλά και την προσπάθεια των σωματείων να τακτοποιήσουν τις όποιες εκκρεμότητες τους για την εγγραφή τους στο αθλητικό μητρώο της ΓΓΑ που αποτελεί προϋπόθεση για την συμμετοχή τους στην Γ.Σ.».

Η ανακοίνωση της ΟΧΕ:

«Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει ότι λόγω του Εθνικού lockdown αναβάλλεται επ' αόριστον η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας που επρόκειτο να διεξαχθεί αρχικά στις 13/12 και στην συνέχεια στις 20/12 στην πόλη της Βέροιας.

Τα περιοριστικά μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του covid-19 καθιστούν σχεδόν αδύνατη την οργάνωση της Γ.Σ., αλλά και την προσπάθεια των σωματείων να τακτοποιήσουν τις όποιες εκκρεμότητες τους για την εγγραφή τους στο αθλητικό μητρώο της ΓΓΑ που αποτελεί προϋπόθεση για την συμμετοχή τους στην Γ.Σ.».

 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020, 18:10