Ήττα με αναστρέψιμη διαφορά τεσσάρων τερμάτων γνώρισε η ΑΕΚ στη Ρωσία από τη Ντιναμό Βίκτορ, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα προημιτελικά του Challenge Cup ανδρών στο χάντμπολ.

Η ομάδα του Νίκου Γραμματικού «πλήρωσε» ένα νεκρό διάστημα στο β΄ μέρος και έχασε 25-21 (ημίχρονο 13-13), αλλά στη ρεβάνς του επόμενου Σαββάτου (30/3) στο «Γ. Κασσιμάτης» μπορεί να ανατρέψει αυτό το σκορ και να πάρει την πρόκριση για την τετράδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ένωση ήλεγξε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο και μάλιστα λίγο πριν την ολοκλήρωσή του προηγήθηκε με 13-11, όμως οι Ρώσοι εκμεταλλεύθηκαν δύο διαδοχικά δίλεπτα που χρεώθηκε η ΑΕΚ και ισοφάρισαν. Στο β΄ μέρος η Ντιναμό μπήκε πιο δυνατά και προηγήθηκε 18-15 στο 40΄, όμως με την είσοδο του Νικολαϊδη ο «Δικέφαλος» βελτίωσε την άμυνά του και πλησίασε στο γκολ (22-21), για να τελειώσει το ματς με ένα 3-0 των γηπεδούχων που διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις:

ΝΤΙΝΑΜΟ ΒΙΚΤΟΡ: Ζαμπολότσκι, Κριβένκο 8, Μαζούροφ 5, Νεκράσοφ 2, Μακάροφ, Ιλτίνσκι, Μορόζοφ, Χαριτόνοφ 1, Κασάτκιν 2, Τσόκολ, Οτρέζοφ 3, Πασένοφ 2, Γκρότσκι, Βολκόφ 2, Πσενίτσνι, Βράτσεβιτς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΑΕΚ: Γεωργιάδης, Ζαμπούνης 2, Νικολαϊδης, Ροζαβόλγκι, Συγγάρης, Μπάλαζ 4, Ραντούλοβιτς, Αλβανός 1, Μπάγιος, Γιάκομπσεν 5, Παπαδιονυσίου 1, Δομπρής, Μυλωνάς 5, Αργυρού 1, Παλεβίτσιους 2, Βραζάλιτσα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης