Την πρώτη νίκη της στο Β’ όμιλο του Ολυμπιακού τουρνουά χάντμπολ γυναικών πέτυχε η ομάδα της Ουγγαρίας, η οποία επικράτησε, μετά από συναρπαστικό ματς, με 29-25 (στο ημίχρονο προηγήθηκε με 14-11) της Ισπανίας, υποχρεώνοντας την στη δεύτερη ήττα της μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Η Πέτρα Βάμος οδήγησε την επίθεση των νικητριών, σημειώνοντας έξι τέρματα.

Νωρίτερα, την τρίτη νίκη της για τον ίδιο όμιλο σημείωσε η γυναικεία ομάδα της Σουηδίας, η οποία επικράτησε με 34-31 (στο ημίχρονο προηγήθηκε με 15-13) της Βραζιλίας, υποχρεώνοντας την στη δεύτερη ήττα της μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Η Τζασμίνα Ρόμπερτς οδήγησε την επίθεση των νικητριών, σημειώνοντας έξι τέρματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, τη δεύτερη νίκη της στο Β’ όμιλο του Ολυμπιακού τουρνουά χάντμπολ σημείωσε η γυναικεία ομάδα της Ρωσίας, η οποία επικράτησε με 28-27 (μολονότι ήταν πίσω στο ημίχρονο με 17-15) της Γαλλίας, υποχρεώνοντας την στη δεύτερη ήττα της μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Η Εκατερίνα Ιλίνα οδήγησε την επίθεση των νικητριών, σημειώνοντας εννιά τέρματα, διαλύοντας την αντίπαλη άμυνα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης