Με τη φανέλα της ΑΕΚ θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο 24χρονος περιφερειακός Χριστόδουλος Μυλωνάς, καθώς, όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη, ανανέωσε τη συνεργασία του με την «Ένωση» για ακόμη δύο χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΑΕΚ πιστή στη διατήρηση του κορμού των Ελλήνων παικτών, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Χριστόδουλο Μυλωνά. Ο 24χρονος (13/05/1995) πλέι μέικερ ύψους 1,90 μ., υπέγραψε νέο συμβολαίο διετούς διάρκειας, με το οποίο θα συμπληρώσει τέσσερα χρόνια με την φανέλα της ΑΕΚ.

Ο Χριστόδουλος Μυλωνάς σε αυτές τις δύο αγωνιστικές περιόδους έχει αγωνιστεί με τα “κιτρινόμαυρα” σε 80 επίσημους αγώνες, σημειώνοντας 214 τέρματα, επίδοση που τον κατατάσσει στην 12η θέση των all times scorers της Ιστορίας του τμήματος.
Χριστόδουλε, καλή επιτυχία και τις δύο επόμενες χρονιές!»

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Χριστόδουλος Μυλωνάς δήλωσε στο handball.aek.gr:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα για αλλά δύο χρόνια στην ΑΕΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και ιδιαίτερα τον κ. Παπασταμάτη για την τιμή που μου έκαναν να αγωνίζομαι με τα χρώματα της ομάδα μας. Με την φετινή στελέχωση, τόσο σε τεχνικό τιμ, όσο και σε αθλητικό δυναμικό, πιστεύω πως η φετινή χρόνια μόνο πετυχημένη μπορεί να είναι. Τέλος, ανυπομονώ να αγωνιστώ και πάλι μπροστά στους φιλάθλους της ΑΕΚ που ήταν στο πλάι μας όλα αυτά τα χρόνια».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης