Σε παίκτες που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα θα στηριχθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό ο Γιάννης Αρβανίτης, ενόψει των πρώτων αγώνων της εθνικής χάντμπολ στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής ανακοίνωσε σήμερα τις κλήσεις του ενόψει των αγώνων με Ισλανδία (24/10 στο Ρέικιαβικ) και ΠΓΔΜ (28/10 στην Κοζάνη) και σε αυτές περιλαμβάνονται μόνο δύο αθλητές που αγωνίζονται στο εξωτερικό, ο Χάρης Μάλλιος και ο Νίκος Πασσιάς. Στα αξιοσημείωτα, η επιστροφή στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του 39χρονου Κώστα Τσιλιμπάρη.

Αναλυτικά, οι παίκτες που κλήθηκαν στην εθνική είναι οι Τσιλιμπάρης, Αραπακόπουλος, Καραμπουρνιώτης, Λιάπης, Τσίλης, Τζηράς, Κανδύλας, Κρητικός (Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή), Παπαδιονυσίου, Ζαμπούνης, Μυλωνάς, Δομπρής (ΑΕΚ), Λοΐζος, Αραμπατζής (ΠΑΟΚ), Γουργούμης (Δράμα 1986), Μάλλιος (Μπατμάν/Τουρκία), Πασσιάς (Σβερίν/Γερμανία).

Η ελληνική ομάδα θα συγκεντρωθεί την Πέμπτη 18/10 και θα πραγματοποιήσει την προετοιμασία της στη Νέα Κίο, ως την Τρίτη 23/10.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης