Η ενίσχυση της ανδρικής ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ εν όψει της νέας σεζόν συνεχίζεται… Στο πλαίσιο αυτό, οι διοικούντες την Ένωση γνωστοποίησαν σήμερα (26/6) την απόκτηση του Βραζιλιάνου Πάτρικ Λέμος, ο οποίος την τελευταία διετία αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή.

Ο 24χρονος άσος, ο οποίος έχει ύψος 1,90μ. και αγωνίζεται στις θέσεις του πλέι μέικερ και του αριστερού ίντερ, υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον «Δικέφαλο». Είναι διεθνής με την εθνική Βραζιλίας, ενώ στη διάρκεια της θητείας του στον Ολυμπιακό πανηγύρισε το νταμπλ τη σεζόν 2018-19.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις πρώτες δηλώσεις του μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ τόνισε στην ιστοσελίδα του συλλόγου: «Αποδέχθηκα την πρόταση της ΑΕΚ, καθώς το πρότζεκτ που μου παρουσίασαν ήταν πολύ ενδιαφέρον και γεμάτο φιλοδοξίες. Ήθελα να αποτελέσω μέλος αυτού του πρότζεκτ και είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην ΑΕΚ. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να διατηρήσει η ομάδα τον τίτλο του πρωταθλητή στην Ελλάδα, αλλά και για να κατακτήσουμε το ευρωπαϊκό τρόπαιο, που αποτελεί και τον μεγαλύτερό μας στόχο. Μαζί με τη βοήθεια του κόσμου που είναι πάντα δίπλα στην ομάδα, θα έχουμε μεγάλη στήριξη, η οποία και θα μας βοηθήσει να φτάσουμε στην επίτευξη των στόχων μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης