Πανηγυρική πρόκριση στα προημιτελικά του Challenge Cup Ανδρών στο χάντμπολ, πήρε η ΑΕΚ, μετά την ισοπαλία που απέσπασε από την Ντράμεν επί νορβηγικού εδάφους.

Η λήξη της ρεβάνς στη φάση των «16» της διοργάνωσης βρήκε τις δύο ομάδες στο 27-27, με τον «Δικέφαλο» να εξαργυρώνει το μικρό προβάδισμα που είχε από το πρώτο παιχνίδι (σ.σ. είχε επικρατήσει με 33-31) και να προκρίνεται στα προημιτελικά της διοργάνωσης για τρίτη διαδοχική χρονιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ματς σε όλη του τη διάρκεια ήταν θρίλερ, κάτι που δεν άλλαξε στα τελευταία λεπτά. Η Ντράμεν πέτυχε γκολ πρόκρισης στο 57′ (26-23), όμως η ΑΕΚ μείωσε σε 26-25, κερδίζοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Η ΑΕΚ ισοφάρισε στο 59:30 με τον Αραμπατζή (26-26), ενώ η Ντράμεν προηγήθηκε και πάλι, με τον Ζαμπούνη να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Κορυφαίος για την ΑΕΚ ήταν ο Αραμπατζής με 7 γκολ ενώ για ακόμη μία φορά ο Κοσάνοβιτς προσέφερε τα μέγιστα κάτω από τα δοκάρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ντράμεν (Κρίστιαν Κιέλινγκ): Άλμπεργκ, Μπεχ, Μπόιλεσεν, Χάνσεν 4, Χέιερεν, Χόργκεν 10, Χίκερουντ 2, Λάρχολμ 4, Λιλέλιεν, Όλαφσον 2, Πέντερσεν, Ράσταντ-Χόελ 3, Ρόμσας, Θόρσμπαϊ 2, Βαγκ.

ΑΕΚ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Αραμπατζής 7, Άρσιτς, Κριτσιοτόιου 1, Δομπρής 2, Γιόσμου, Γιάκομπσεν 4, Κεδέρης, Κοσάνοβιτς, Μωραΐτης, Φλορίδο 1, Μυλωνάς 5, Νικολαΐδης, Παπαδιονυσίου 1, Πλάθα 3, Ζαμπούνης 1, Χόγκας 2.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης