Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκονται οι διοικούντες τον Διομήδη Άργους, καθώς οι «λύκοι» γνωστοποίησαν μέσω facebook τη λύση της συνεργασίας τους με τον Χρήστο Δημήτρουλα.

Ο 35χρονος τεχνικός είχε αναλάβει το καλοκαίρι του 2018 τα «ηνία» της ομάδας, η οποία ξεκίνησε τη φετινή σεζόν με στόχο να ανακάμψει από την καθοδική πορεία των τελευταίων ετών και να «κυνηγήσει» την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα, πίσω από τους Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή και ΑΕΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όμως, ο Διομήδης ηττήθηκε 25-24 από τον ΠΑΟΚ στο Άργος στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, ακολούθησε η εκτός έδρας ήττα 28-26 από τον «νεοφώτιστο» Φαίακα Κέρκυρας, ενώ χθες (4/11) η ομάδα από το Άργος γνώρισε βαριά ήττα 41-24 από την ΑΕΚ στην αίθουσα «Γ. Κασσιμάτης» του ΟΑΚΑ, με αποτέλεσμα ο Δημήτρουλας να πληρώσει το… μάρμαρο για τα ανεπιτυχή αποτελέσματα των «λύκων».

Η ανακοίνωση του Διομήδη Άργους για τον Δημήτρουλα έχει ως εξής: «Η Διοίκηση του Διομήδη ανακοινώνει τη διακοπή της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Χρήστο Δημήτρουλα. Ο σύλλογος τον ευχαριστεί θερμά για την συνεργασία και την προσφορά του όλο αυτό το χρονικό διάστημα που ήταν κοντά μας και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης