Χρήστου: «Ήμουν κουρασμένος»

Χρήστου: «Ήμουν κουρασμένος»

Ο Απόστολος Χρήστου (24ος) και η Νόρα Δράκου (30η) δεν κατάφεραν να προκριθούν στους ημιτελικούς των 200μ ύπτιο και 100μ ελεύθερο αντίστοιχα, την Πέμπτη (25/7) στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης που διεξάγεται στην Γκουανκζού.

Οι δύο αθλητές μίλησαν στον απεσταλμένο του ΠΣΑΤ, Νίκο Γκομώλη, για την κούρσα τους, αναφέροντας τα εξής:

Απόστολος Χρήστου: «Ήμουν κουρασμένος»

«Ήμουν κουρασμένος, δεν είχα δυνάμεις να κολυμπήσω γρήγορα και δεν βγήκε για πρωινή κούρσα. Δεν ήμουν καλά και γενικά το πρωί είναι δύσκολο να βγάλω καλή κούρσα. Ήθελα το όριο, αλλά έμεινα μακριά. Έχω κολυμπήσει και πιο γρήγορα μέσα στη χρονιά, χωρίς να είμαι έτοιμος αλλά σήμερα δε βγήκε. Στο 50άρι το 2017 είχα φτάσει στον ημιτελικό τώρα είναι ο τελικός και ένας καλός χρόνος».

Νόρα Δράκου: «Δεν ήμουν σε καλή κατάσταση»

«Περίμενα ότι θα είμαι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά δεν ήμουν. Σίγουρα έχει να κάνει και με την ψυχολογία μου, ότι δεν είμαι όπως θα ήθελα τα τελευταία χρόνια, είναι και οι τραυματισμοί. Γι αυτό, έχω επικεντρωθεί περισσότερο στα 50μ, αλλά θεωρούσα ότι το όριο στα 100μ θα μπορούσα να τα κάνω και το περίμενα. Πιστεύω στα 50μ να πιάσω το όριο κι αν όχι το όριο, να κάνω το πανελλήνιο ρεκόρ, κάτω από 24.90, που θα με βοηθήσει ψυχολογικά, γιατί έρχεται μια πολύ δύσκολη χρονιά, καθώς η φετινή κύλησε πολύ άσχημα. Σκέφτομαι να μπω χειρουργείο μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες για να αντιμετωπίσω τον τραυματισμό μου στο χέρι».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2019, 17:10